Питат ме защо?
За мъка и тъга аз пиша.
А не пиша аз за любовта.
Отвръщам им със думи прости.
Аз пиша само за любов...
Но не за таз любов, която
има само ЦУН и БАЦ...
А таз любов, която
идва от самите нас.
Аз обичам хората народни;
Аз обичам този свят!
И затуй аз искам, знайте!
Все за тях... да пиша... аз!
Тяхната любов дълбока
дава и на мене топлина.
Дава ми надежда и утеха,
че ще я опазим любовта;
И затуй аз пиша, знайте,
все за мъка и тъга.
Но от мене искам да го знаете...
Те са рицарите... ДА!!!
Тези две неща ревниво
пазят чиста любовта.
© Ангел Все права защищены