Двайсет, трийсет,четирийсет ...
Коловоз от илюзии,
перон на делюзии.
Тук и там,тук и там...
Кой си,кой съм-мечти и амбиции...
Пот и сълзи...
Сълзи, лъжи и двуличие!
Трийсет,четирийсет,петдесет...
Театър ,мюзикъл и драма!
На залез слънце,
Ти и аз...и те!
Да стар съм, но съм жив!
Не ,триизмерна холограма...
И все,и все,и все...
Така да бъде до стоте!
Или пък,няма!
Герой, или пък не!
И мюзикъл ли е?
Или е мелодрама?..
© Просто Някой Все права защищены