Начинът,
по който
приказва...
Разкрива тайните
на разума,
разплита,
разкрива,
декодира,
разсуква думите,
развива теории
за нежността...
Увлича те,
заравя те под красотата
на устните,
които никога не говорят...
И те държи-
в себе си,
приближава се до душата,
както до лицето:
молиш го
да прошепва...
Молиш го
да рискува.
© Слънчоглед Все права защищены