на Ози
Хайде, спри. Забрави си сценария,
захвърли си костюма безобразно сценичен
и след всички турнета в градове и предградия
на себе си пак почни да приличаш.
И спомни си за мен и за нас, за морето -
да се върнем в реалното бяхме обречени.
Сцената е твоя - дотогава, додето
след спектакъла преструвките биват съблечени.
© Мария Все права защищены