Нарисувал съм едно лале,
лалето има си криле,
нарисувал съм и цвете със очи,
цветето, растящо в моите мечти.
Нарисувах облак, бял и мек,
нарисувах вятър, той е лек,
вятърът листа разнася,
а дъгата цвят им внася.
Нарисувах те като мечта,
нарисувах те като съдба,
всичко нарисувах с думи,
тъй видях те във съня ми.
© Николай Стойчев Все права защищены
Красиво!Красиво!Красиво!
...И се разпръсква красотата
със скоростта на светлината
и се посипва по земята...
Така се раждат чудесата...!
Не знам дали стана добре, но е спонтанно и от сърце!