Ако някога срещна душа,
ще ù даря красиво минало,
с обич ще посребря косата ù,
по лицето ще издълбая щастие.
Ако някога срещна душа,
ще ù извая красиво тяло,
две дълбоки очи ще ù дам
и цялата светлина на мечтата си.
Ако някога срещна душа...
Дотогава рисувам бъдеще...
Весела ЙОСИФОВА
© Весела ЙОСИФОВА Все права защищены