Очаквай ме
във нощите студени
когато в теб
нахлуе самота
във сънища
от спомени родени
очаквай ме
към тебе аз вървя.
Обричай ме!
Дори със мисли
мрачни
обричай ме
на пламенна любов
и после
силно ме заричай
да бъда
твой навеки зов.
Бъди веднъж
в живота сложен
прекрасно чувство
с името Любов
не тръгвай
тук завинаги оставай
за нежността ти
съм готов.
Поне веднъж
да те намеря
за обич
да отворя аз душа
поне веднъж
но да е вечно
тъй както
вечна ще е
любовта.
По стиха на f - 31 ( Креми ) " ...Само веднъж"
© Христо Костов Все права защищены