Родино, ний те любим,
но страх ни е, че може и да те загубим.
Страх ни е от политици безродни,
що искат на чужденци да са полята родни,
що за отечеството си забравят
и на чужди сили се подчиняват.
Традиционни ценности забравяме,
а Хелоуин и "Макдоналдс" прославяме.
Нека да не спим,
а България да възродим!
© Георги Все права защищены