Тъжно като смешка,
смешно през сълзи.
Притчи овехтели,
ронят се трохи.
Няма гладни, жадни,
нито омерзение.
Чака кротко стадото
чудо и спасение.
Казано библейски
пътят си е път.
Първият с последният
слепешком вървят.
© Христина Комаревска Все права защищены