Родна музика
Гримирани патки и вещици,
приглася им отворен селяндур,
кючеци - въртят се дупета и цици,
о, Господи - дали съм в София или в Истанбул?
Ха така - наляво, надясно и пак така -
напъва се вещицата от спортна кола,
отвореният приглася: Тра ла-ла
и влюбено го гледа всека мома,
аплодира шашнатата публика.
Ах, каква велика родна музика!!!
© Алекс учо Все права защищены
Аз пък това исках да ти река! Това е. Зем.