(3-6)
Неприветен пейзаж, озарен
от Звезди и Луна пременена;
в необятната нощна вселена
се разхождам без цел устремен.
Устремен към вълшебна гора,
през ненужни забравени ниви –
там, където моми-самодиви
се въртят в чудновати хора.
© Раммадан Л.К. Все права защищены