С цвят на буйна нежност
грее месец май.
Къпе се във свежест
моят роден край.
Приливът в зелено
сякаш няма край...
Аромат на вечност
носи месец май.
И цъфти Родопа -
кътче дивен рай.
Озарен от обич,
пее месец май...
© Вилдан Сефер Все права защищены
радост за очите и душата...с обич.