(1-6)
Извървяло своя път познат,
Слънцето заслиза към дома си,
подир Него Залезът поръси
с тих копнеж душевния ми свят.
Жълто-огнени искри блестят
над покритите с печал чукари
и в сумрачно-алени пожари,
обновен – преражда се духът.
© Раммадан Л.К. Все права защищены