15 окт. 2008 г., 10:46

Рожден ден 

  Поэзия
1014 0 1
Майска утрин,
окъпани полски цвтя.
Газя боса по бяла роса.
Гледам през прозореца - в градината на живота
са цъфнали нови цветя.
Все така съм оптимистка,
вечно търсеща, вечно чакаща.
Да се скитам с теб ръка за ръка.
Не е късно за теб и мен, приятелю,
да започнем отново двамата,
ще простя забежките,
ще ударя гръб на сцените и грешките.
Погледни ме как изглеждам блага и добра.
Бягай с мен, за да минем след дъжда
под майската дъга.

© Цветелина Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??