Луната пълна заблестя,
макар че мрачно е небето.
Тя с ярката си светлина
по пътя нека да ти свети!
И да те има все така
нестихващ като ветровете.
Живей ти днес, живей сега
и с трепет да тупти сърцето!
Честит да ти е този ден!
И дълго, дълго да те има!
За теб, за близки, а от мен
във хаоса – спокойна зима!
© Ани Иванова Все права защищены