РОДИХ СЕ С ПЕПЕРУДЕНИ КРИЛЕ
И ВЯТЪР, ЗАКАЧЕН В КОСАТА,
РОДИХ СЕ С ПАРЕЩИ НОЗЕ,
С КОИТО СЪЖИВЯВАХ ПАК ЗЕМЯТА.
РЪЦЕТЕ МИ - ТРЕВИ ОМАЙНИ,
НОЗЕТЕ МИ СА ДЪЛГИ ТАЙНИ,
ДВИЖЕНИЕТО МЕ ОЦВЕТЯВА -
ПРОБЛЯСВА В МИГ ЕДНА ЗАБРАВА.
ОЧИТЕ МИ - ДЪЖДОВНИ КАПКИ,
УСТНИТЕ - УЗРЯЛА СТРАСТ,
ЛИЦЕТО МИ - ЖЕСТОКА НЕЖНОСТ,
ТЯЛОТО - ЗАМРЯЛ ЕКСТАЗ.
РОДИХ СЕ - НЯКОЙ ЗАБЕЛЯЗА
И В КАЛЕНДАРА ОТБЕЛЯЗА
ДЕНЯ НА МОЕТО РОЖДЕНИЕ,
НЕ ТВОЕТО, А МОЕТО КРЪЩЕНИЕ.
© Силвия Все права защищены