Аз по теб ще се разходя очарователно боса.
Остави да те споходя и не задавай въпроси.
Романтично ще промъкна дъх по будното ти рамо
и щастлива ще замръкна, че е мое, мое само.
Ще оставя да настръхна до самотно одеяло
и спокойна ще въздъхна - ти ще ме завиеш с тяло.
© Камелия Виденова Все права защищены