Ромео и Жулиета
Когато ни няма...
Притаена луната ще плаче
сама и голяма!
От небето ще литнат
два гълъба и ще кацнат
на твоето рамо.
Когато ни няма...
Скръбта ще заплита дантела
да обгърне нас двамата само.
Денят ще прогони нощта,
а на утрото пламъка
ще пулсира в сърцата.
И ще помни светът любовта ни!
Голямата!
Таня Иванова
© Таня Ив Все права защищены
Поздрав за красивите думи!