Роза ти ми подари,
красива като пролетта,
аз леко сведох очи
и казах "благодаря".
С усмивка поех я от твоите ръце -
изненадата беше приятна.
Горещо благодаря ти от сърце,
че направи за мен това.
Роза червена, символ на любовта,
обвита в оранжева мрежа.
Роза, красива като пролетта,
накара ме да се засмея.
Осми Март, ще запомня този ден,
когато поднесе ми я в леглото.
Застана плътно до мен
и каза "обичам те много".
© Пролетното момиче Все права защищены