Любов, като руска рулетка,
уж последен шанс,
а къде е твойта равносметка?
Заровете още стискаш в ръката,
но и без твоя ход решена е играта,
отпускаш си ръката,
но знаеш, решила е съдбата
и този път ще те боли,
макар и без нож, сърцето ще кърви.
© Мария Манчева Все права защищены