Р У С К А Р У Л Е Т К А
"Грешките на Великите се превръщат в закони."
"Да се греши с увереност е прерогатив на властта."
Точно тези грешки на Култувите "Икони"
хвърлят цивилизациите в Бездната на Глупостта.
Няма смисъл да ходиме на далече,
днешната ситуация е точната парадигма,
как ще се прекъсне нишката вечна
и Животът до тук перманентен ще потъне в дълбока енигма.
30.06.2024г.гр.Свищов
© Красимир Кръстев Все права защищены