18 сент. 2012 г., 09:45

С аромат на изневяра 

  Поэзия » Любовная
1107 0 12

Малки, тихи стъпки в нощ,

с аромат на изневяра.

Ти - разпален факел, мъж!

Аз - жена напълно зряла.

 

С поглед като на боец,

който битка ще спечели,

без доспехи, без венец,

гола плът постла над мене.

 

Ти - по-мощен от скала!

Аз - по-тиха от мълчание!

Само наша е нощта -

Грях, любов... и разкаяние!?

-

 

 

© Рая Саварева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??