Търсеше ли ме или аз те открих?
Живота ни преплита, а случайност ли е питам?
В очите ти виждам малкото желание,
а в моите сякаш прекрасно разбрано е.
Покани ме на среща, няма да откажа.
Не смяташ ли, че по-добър си от всички други?
Не смееш да го кажеш, но тайно ме харесваш
и твоето докосване по-силно е от думи.
Ако разчитам на съдбата, тя е егоист.
Не искам просто среща, а цял един етюд.
Ако аз бях музиката, а ти стихът,
безмерно свързани сме един за друг.
© Ваня Все права защищены