Такъв си с име на светец
Но обгърнал ме с ръцете си
А любовта ни-стих е на поет
Аз себе си отдадох на сърцето ти
Любов си в небеса греховни
Така обичам те с жар
Думи пиша ти любовни
Внимавай утре да не париш
Да гориш
А аз да пламна
На прах се моля да не станем
От любов се пазя да не изгорим
Че толкова е силна тази обич
Мечтая правилно да я оползотворим
© Любов Никифорова Все права защищены