С живота си...плача...
„Обичам те! „ е мълчаливи дела...
От твоите красиви очи
потече водопад сълзи
Не знам дали са от болка
или от щастие, от любов...
Но ще ги пазя надълбоко
в себе си, с живота си...,
навсякъде и във всяко време
във всеки един свят и живот...
Там в морето от чувства
ще се влеят и в океана
в кристална чистота
ще потъне душата...
и радост ще изпълни сърцето,
като татуирана ласка,
като сбъднато обещание,
целувка като жива вода...,
с която ще поливам розите
на твоите красиви мисли,
ароматът, който и след вечността
ще ухае вечно, любовта, която ще расте...
в градината на сърцето ми-
изпълнена с лъчи и омайност,
дошли от теб, най - красивото цвете
посяно и огледано грижливо в нея,
с тази безкрайна любов, на която
съм способна, така както я мога,
тази, която ти провокираш в мен,
с която ме даряваш, в която плачем...-
Ти си най - обичаното цвете...
Не знам дали от болка са
нашите сълзи, но от щастие
несъмнено, защото се обичаме...
***
И чувствам се аз също цвете,
от онзи и във всеки един миг,
когато потопиш ме във звезден прах,
когато в дъжда на светулките
...отрониш това изживяно” Обичам те!”,
което пребъдва, сбъдва се...!
© Лили Вълчева Все права защищены
С обич!