17 окт. 2009 г., 16:34

С листенца от любов 

  Поэзия
765 0 10



спри за малко

отдъхни

чуй в тихото

как само дъждът шепти

обичам

меланхолично нежната му песен

тя връща спомени

гали

сипе и мечти

 

послушай го

седни

а аз

ще ти приготвя чай

с листенца мента

и искрена любов

 

  

 

 

© Ласка Александрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??