7 мар. 2015 г., 12:23

С любов 

  Поэзия
405 0 1

Заспивам и се будя с мисълта,
че утре като днес ще те обичам.
Няма идентичност на света,
която малко с теб да си прилича.


Ти цялата си чувства и любов,
а красотата ти е несравнима.
Българийо, на всичко съм готов.
Ранена си сега, но ще те има.


Аз отстоявам името ти днес,
на хиляди от тебе километри.
Повярвай ми, за мен това е чест.
Блясъкът ти скоро ще просветне.


Като усмивка ти ще заблестиш
и всички ще повтарят твойто име.
От вирусите болна си, гориш,
но ние със любов ще те цериме.


Историята дава ни кураж.
Увереност от спомените плиска...
Сега съм като пътник без багаж,
но не багаж, а тебе много искам.

© Валентин Йорданов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • "Аз отстоявам името ти днес,
    на хиляди от тебе километри.
    Повярвай ми, за мен това е чест.
    Блясъкът ти скоро ще просветне."

    Каквото и да кажа ще бъде малко.... Остави ме без думи! Поздравления!
Предложения
: ??:??