С любов ме прегърни
Когато лятото отмина,
налегна ме тъга.
Поисках секси гадже
и лъскава кола.
Надникнах в свят окултен
за някакъв съвет.
Разгледах план брилянтен,
потърсих в него теб.
Ти готин си и секси!
Влюби се някак в мен!
И направи забежки
във утрешния ден!
На лятото мечтите
отново ми върни!
На слънцето косите
на длан ми донеси!
Кола си купих нова,
остана само ти.
Гушни ме много нежно!
С любов ме прегърни!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Все права защищены