28 июн. 2017 г., 14:52

С любов помня те 

  Поэзия » Любовная
397 0 0

Не посмях в очите ти да гледам,

с детето ми на ръце,

а сълзи изгаряха твоето лице.

 

Не посмях да се обърна, знаейки, че плачеш,

а така исках да се върна...

Сърце не ми достигна,

за да дойда при теб,

дори само за да прошепна:

С любов помня те.

© Виолета Веселинова - Ил Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??