Цяло лято те чакам.
Вилнея.
С теб да флиртувам.
Ти го умееш.
Обичам те лудо.
И от радост крещя.
Ти ме разбираш.
Имаш мойта душа.
Лудееш по много.
Разпиляваш косите ми.
Събаряш ме на пясъка.
И понасяш мечтите ми.
И мене със тях.
Аз до сълзи се смея.
Задъхвам се от щастие
и заедно пеем.
За теб съм специална.
Няма друго момиче,
което така диво
да те обича.
С теб плача с истински сълзи,
без задръжки се любя.
И не мисля, че може
да те изгубя.
Ти ме обичаш такава -
истинска и уязвима.
Изпращам те с целувка.
Че сега идва зима.
...
© Гергана Пенева Все права защищены