С мечтите
Мечти, не си отивайте, недейте!
Аз знам, сега съм кораб неоткрит,
потънал в морето дълбоко нейде,
сред водорасли, раковини разбит.
И като кораба съм безнадеждна -
аз зная ли, че вас ви няма вече.
Оставете ми таз мъничка надежда,
с мечтите си да заспивам вечер.
© Поли Тодорова Все права защищены