Аз пак си слушам "новините"...
От малък съм закърмен с тях.
Така със тях минавам дните...
Без новини не мога аз!
Те често все едно повтарят,
показват лошите страни,
дори със истините спорят
и пръскат разни хитрини!
Когато аз съм във Чужбина...
И щом езика им не знам,
аз исках бързо да си ида...
Безпомощен се чувствах там!
И така... не се превземам!
За мене те са наркотик!
И често аз не ги приемам,
и срещу тях надавам вик!
За мене те са като жажда...
Клюкарството им ме крепи.
Аз с любопитство съм изграждан,
такъв навярно си и ти?!
© Христо Славов Все права защищены