Нямам аз до себе си приятели,
имам само чернова с перо.
Всички оказват се накрая предатели,
въпреки всичкото добро.
Нямам мислите си на кого да споделя,
до мен тефтера пълен е с бележки.
С друг приятелите не обичам да деля,
"ревност" пиша в графа "забележки".
Да бях имала поне един верен,
нямаше да ме обземе Дявола, проклет.
Направил характера ми черен,
написах Ви поема: "С обич, Ваш поет!"
© К. Г Все права защищены