Патката ми стана тъй голяма,
че отнесе фсяка конкуренция -
Тоест, като нея друга няма,
скромно казано и без претенции.
Славата и носи се навред,
идват с автобуси да я гледат -
А тя стърчи с глава напред
и плаши женорята, те как бягат...
Нали дошли са да й се порадват,
защо щом видят я, изпадат в паника?...
На размера, май, не могат да повярват,
а тя кълве ги я отпреде, я по задника...
Та ще я пишат във Рекордите на Гинес
в раздела Най-голямото пернато...
Добре живея, тя е моят бизнес -
Благодаря ти, патко моя, мое злато!...
28.05.2021.
© Георги Каменов Все права защищены
Ще изтърся някоя щуротия, я да мълча по-добре 🤣😋🤣
Мерсаж, чи не са уплаши поне да коментираш 🙃