И нежност е. Сърцето тича.
Граблива птица е страстта
от щастие тя капчици извлича
от нашите преплетени тела.
И вяра е. Душата пак обича.
И всяка ласка – сякаш пипала,
по тялото желанието се стича -
на устните по капчица роса.
И обич е. Любовна птичка
потрепва в стон разперила крила,
самотна тя не ще отлита…
с прегръдка, топла е дошла,
преварила дори е пролетта.
© И.К. Все права защищены