С пръстен в ръце
Познавам те от няколко години
и верен бях! (Веднъж кръшнáх.)
Но днес отново съм при тебе.
Най-важното е, че се осъзнах!
Разбрах, че ти ще си жената,
която със любов ще ме дари.
Подарък си ми от съдбата,
ще сбъдваш моите мечти.
Реших и днес ще ти предложа,
държейки пръстен във ръце:
Ела със мене пред олтара –
завинаги сърце в сърце!
© Валентин Добрев Все права защищены