18 мая 2014 г., 11:40

С такива хора 

  Поэзия » Другая
328 0 0

С такива хора във страната 
ще си проклинаме съдбата!
Те като хора няма да се спрат 
и хляб със всички да ядат...
Научени са да крадат
и само в чуждото ще спрат!
А нас под пътя и над път 
душиците ни ще ядат,
но не за да вървят нещата,
народът ни да е добре,
а си умират на ината
на метено да се  се.е!

© Христо Славов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??