С теб сме на различни брегове -
реката на живота ни дели.
Моста го отвяха ветрове...
Треперейки от студ, сме пак сами.
Странно - ти си там, а аз съм тук,
но крием в чувствата взаимен плам.
Търсим плахо брод един към друг...
Ти знаеш ли да плуваш? Аз - не знам...
© Вилдан Сефер Все права защищены