Изпратена си сякаш ти от Бога
нарочно пътя ми да пресечеш.
И развълнувана - дори с тревога,
"Добре дошъл!" да ми речеш.
Очите ти са изворите сини.
Устата ти е с капчици от мед.
Това са само малките причини
да те харесвам аз дори наглед.
А твоят глас - великденска камбана.
Душата ти е ангелски добра.
От слънчеви лъчи си ти събрана...
Сега сърцето ми това разбра.
От днес нататък тръгваме по пътя,
по който аз отдавна все вървя.
И само с теб аз ще се запътя
докрая пътя си да извървя!
© Никола Апостолов Все права защищены
Великолепно изпълнение - образно и въздействащо.
Поздравление от мен! : Мисана