8 февр. 2009 г., 19:30

С тоя стих ще те бележа 

  Поэзия
768 0 2
Довиждане. Довиждане. Туй само ще ти кажа.
Аз не искам да съм толкова ужасна,
че да хвана ръката ти и да ти покажа,
колко всъщност аз ще съм нещастна.

А ти си тръгвай. Без да ми говориш думи.
Не искай да заплача. Да извикам.
Прости. Не те желая даже във съня ми.
Върви. Не чакай да крещя, че те обичам.

А аз малко след тебе ще погледам,
да съм сигурна, че стигнал си завоя.
Не мисли, че туй сега е изповед в неделя,
аз не търся отчаяние, че няма да съм твоя.

Бях даже твърде много нечия.
И с тоя стих ще те бележа за из път,
като попътен вятър за отречени,
като обич, недорасла за света...

© Ди Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • "А аз малко след тебе ще погледам,
    да съм сигурна, че стигнал си завоя.
    Не мисли, че туй сега е изповед в неделя,
    аз не търся отчаяние, че няма да съм твоя."
    Страхотно е !
  • От любовта боли,но нека да я има!Ако си отиде,значи не е била истинската!А това трябва да те прави щастлива,защото истинската предстои!!!
Предложения
: ??:??