Що се пулиш тъй, човече?
Стига чете, стига вече.
Дай уискито и тука
да си пийнем за сполука.
К'во ги мериш тия рими?
За какво са? Обясни ми.
Или не- подай мезето,
че така върви питието.
Стига вече да се мъчиш.
Римите не ще улучиш.
Първо давай питието,
ще потръгне и перцето.
Произведение участвует в конкурсе: