6 июл. 2010 г., 11:50

С устни да изпивам зноя 

  Поэзия » Любовная
791 0 0

Обичам да мотая пръсти греховни, пъргави, чевръсти

по твоята невинна прелест, от бога дадена, не ерес,

и с устни да изпивам зноя от твойта нежна гръд в покоя,

когато двама в прегръдка изгаряме в любовна тръпка.

 

Обичам още твоя поглед и устните несподелени,

които тихичко ме молят за чувства силни, съкровени.

Косите ти, дъха ти парещ, моминската ти свян невзряща,

гласа ти чист, омаен, галещ, плътта ти млада и горяща.

 

Обичам полета ти дивен, характера ти огнен, силен

и твоята лозница-плитка, изгаряща от страст усмивка,

която често ме пленява и кара ме да се надявам

за още толкова гореща - с теб, любов, съдбовна среща.

 

© Валентин Ангелов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??