5 мая 2007 г., 23:18

С вятъра 

  Поэзия
523 0 8
                                      Искам, ветре, с теб да полетя,
                                      без да знам дори къде отивам,
                                      дай ми, ветре, и на мен крила,
                                      някъде далече отведи ме.


                                      През мъгли, през дъжд и през звезди,
                                      нека да препускаме безспирно,
                                      в някой облак щом се уморим,
                                      после да поседнем да починем.


                                      Искам, ветре, с теб да полетя,
                                      част от теб завинаги да стана,
                                      дай ми, ветре, и на мен крила,
                                      аз сърцето свое подарявам!

© Эоя Михова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??