С ВЯТЪРА ЕЛА!
С ВЯТЪРА ЕЛА!
И ЦЕЛУНИ МЕ ПАК ТАКА,
КАКТО НЯКОГА
В НОЩНАТА ТЪМА,
ПОД БЛЕДАТА ЛУНА!
С ВЯТЪРА ЕЛА!
И ОБИЧТА СИ ПОКАЖИ,
ЧЕ ИМАМ НУЖДА
ОТ СПОДЕЛЕНИ ЧУВСТВА!
С ВЯТЪРА ЕЛА!
КАТО КОННИК В ЛУДА ЕЗДА,
ПРИ СВОЯТА ЛЮБИМА,
ОЧАКВАЩА ТЕ В НОЩТА!
С ВЯТЪРА ЕЛА!
И ДОКАЖИ, ЧЕ
ДВЕ ДРЕВНИ ДУШИ - НА ВОЙН
И НА ЦАРИЦА,
ОТНОВО ЩЕ СЕ СЛЕЯТ В ЕДНА!
С ВЯТЪРА ЕЛА
И ДОКАЖИ,
ЧЕ ЛЮБОВТА
Е ВЕЧНА!
© Милена Карагьозова Все права защищены