17 мая 2007 г., 09:53

Сайт - среща 

  Поэзия
584 0 3
Кой оттук, кой оттам,
всеки е познат нам.
Кой на винце, кой на бира -
всеки свой другар намира.

Хей, другари мили,
добре сте сторили,
че тук се събрахме
и с радост се запознахме.

Срещата на сто и двамина
с много наздравици отмина,
всичко беше прекрасно
в това време неясно.

Всеки своя път поде
към своето неясно битие
и за нова среща с умиление,
чака с голямо нетърпение.

Аз за себе си зная,
исках да стоя до края,
но после нямаше как
да се прибера на крак.

Но до следващата среща
моят стих да Ви подсеща -
за незабравимите вълнения,
за срещата с вдъхновения.

Сайтът е винаги на разположение,
за да изкажем нашето мнение,
е, приятели мои, добри,
сайтът наистина ни обедини.

© Тея Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря Ви за(6).Креми и аз се радвам много мила.
    Еи не съм алкохолик!
    Мела Гергана има за какво да завиждаш.
  • Поздрав от мен, Тея!Радвам се, че се запознахме!
    До нови срещи!
  • Искрено ви завиждам за срещата, която е вдъхновила толкова много хора!
Предложения
: ??:??