dar4eto и Drago Pi4a...
Всичко тук си е о ред,
gerrycherry, Мая трие
коментари - уиски с лед...
*
Не е зле да се замислим,
gerdda, FaMoUsS и aknit,
avrilka1, meliha –
що е страх, и що е вик...
*
Krissy-Soleil и El Shopo,
slabichkata и vvvictor –
те си знаят де е щото...
Всеки има собствен взор.
*
nikikomedvenska "вие"...
Враната си е наред –
Пърси Биш... тя препрочита,
mimi-e, izmir, sekret...
*
abadonia, alexna,
angel_voice или Bailvan,
latrodectus mactans – тук е,
duduuu също – всеки сам...
*
kasius е пак на клона,
ljubomira и refab,
apriori, даже – lllona,
и ranena... и ще спра!...
*
Тук присъстват много трели –
и били са и ще са...
... моите от студ сивеят –
оглуши ги – мерзостта...
© Веселин Динчев Все права защищены