Танцувам салса с теб в нощта,
аз правя крачка, с две ти ме доближаваш,
поглеждам те и спира ми дъха -
красива си, направо ме влудяваш!
Докосвам с пръсти твоите ръце
и диви ритми пак ни завладяват,
божествена си с този цвят на кадифе
и страст и тръпка очите ти издават.
Танцуваш секси, душата ти е жар,
примамваш ме във вихъра помитащ,
усмихваш се, дали прегръдката е дар?
Усещам го във погледа ти питащ!
Танцувам салса с теб в нощта,
ръце оплитам в стройното ти тяло,
бедра потрепваш, кипва ни кръвта,
в латино флирт отдадени изцяло.
© Красимир Трифонов Все права защищены