Падайте, ангели, стремглаво в ада
на моята горяща и празна душа...
Глухият Бог ме остави да стадам,
не чу молитвите ми за мечтаната жена.
Умираща Любов, вдигни проклятието
си над мен, остави ми грам горчиво сърце.
Няма надежда да си намеря щастието,
нито да бъда точно онова обичано момче.
© Кос Все права защищены
Поздравче!Харесах!