Годините летят,
душата ми се губи някак.
Когато краят бе далеч,
аз си играех сам с меч.
Сега изражението ми избледня,
страхът ме завладя.
Потънах в мрак и самота.
Накрая ще умра, сам.
Накрая ще рухна, сам.
Накрая ще се нося в космоса, сам.
Освен ако някой не ме възкреси.