Сам ще се осъдя някой ден
и греховете си безбройни
срещу съвестта и истината
на моята Темида ще поставя.
А плачейки в предсмъртния си час
с тоз измамен свят ще се простя -
с голяма болка и тъга -
измамен и измамник ще умра.
© Асен Все права защищены